Du visar för närvarande Instruktionsfilmer på gång

Instruktionsfilmer på gång

Igår var det dags att filma instruktionsfilmer igen! Denna gång för det nya superspännande företaget Golfway (smyglanseras i höst, men officiellt i vår). Det var en riktigt fin dag på Arninge Gk och vi höll på från 07.00 till 18.00! Solen sken på morgonen och jag missade helt att det kunde betyda kallt väder…Som tur var hade kamera gänget Andreas och David filtar och jackor med sig som jag kunde låna:-). Vi gjorde fem filmer och resultatet ser ni som sagt sen höst och i vår, men jag smyglanserar lite info här inom kort:-). Nedan lite bilder från dagen!

Jenny fystränar
Sista filmen handlade om fysträning för golfare. Ljuset var magiskt på kvällen!
IMG_6763
Jag kollar resultatet så att vinklarna stämmer och att jag får med rätt info:-)
IMG_6761
Som tur är börjar jag bli van att stå framför kameran så det blir inte lika många tagningar längre;-)
IMG_6760
Det var som sagt kallt och när inte hela kroppen var med i bild så kunde jag ha filt på mig:-)
FullSizeRender[3]
Andreas och Johan dubbelkollar vart vi ska filma och går igenom innehållet noga.

Lämna ett svar