Vecka 1 är igång! Nu kör vi!

Dags för vecka 1 i ditt Golf Boot camp för att bli en jediriddare på och av golfbanan! Det blir fokus på helheten med träning i mindfulness, andningsövningar, teknikträning med fokus på grunderna och utslag, spel, styrka och rörlighet, samt målbilds- och självbildsträning! Hela programmet  finns i min bok och följ mig gärna på Instagram @jenny_hagman där jag lägger upp lite tips och råd och övningar under hela veckan då jag själv gör programmet tillsammans med er!

Du hittar en ny film på min hemsida Trainforbalance.com där jag lagt upp övningarna för Ben och rumpa från min bok och som ingår i dag 1 under Vecka 1. In och kika!

Jag börjar idag 1/7, men du kan börja när du vill och hela programmet är 3 veckor i rad! Lycka till och nu kör vi! :-).

Dag 1 vecka 1 är det ben och rumpa som gäller, tillsammans med träning av grunderna i din teknik 30 min, en mindfulness övning och 30 min lätt kondition:-).
Mindfulness är en nyttig träning att göra varje dag, på och av golfbanan!
Rörlighetsträning ihop med styrka och kondition gör att din kropp mår mycket bra! Detta är bensträck som ingår i en av rörlighetspassen denna vecka!

Lämna ett svar