Starka nerver, lugn i sinnet 2020!

Januari 2020! Jag hoppas ditt år har startat fint och jag önskar dig ett år fyllt av möjligheter och utmaningar och att du kan ta dig an dem med starka nerver och lugn i sinnet. Örnen som symbol står för snabbhet, visdom, mod, skapande, stor kraft och balans och om vi i balans kan lägga till Lugn så är det detta precis det jag vill inspirera och sprida till dig under 2020.

Genom mental träning, mindfulness och mediyoga kommer du att lära dig precis det du behöver för att nå din egen potential och för att både må och fungera bra. Att prestera på topp OCH må bra på vägen är något jag är övertygad om att du kan göra och jag ser fram emot att träffa dig på någon av mina träningar, föreläsningar eller events under året där vi pratar och tränar på just denna balans.

Och för dig som är golfare kommer jag att erbjuda teknikträning och fysträning ca 1-2 dagar/vecka och du kan då träna både i grupp och individuellt.

Kika in i mitt senaste nyhetsbrev för senaste nytt om min träning, retreats mm. Du hittar nyhetsbrevet HÄR! 

Jag önskar dig en riktigt skön dag eller kväll!

Kram från Jenny

Lämna ett svar