Retreat på Djurönäset den 21-22/3 – Intensiv kurs i grunderna i mental träning med föreläsningar och yogapass

Den 21-22 mars håller jag i min första intensivkurs i mental träning där jag blandar föreläsningar med lugna avslappnade yogapass där mediyoga och mindfulness har fokus. Att gå igenom grunderna i mental träning är otroligt bra inför golfsäsongen och för dig som vill hitta din inre golfyogi för att kunna prestera på topp OCH må bra på vägen så kan detta vara precis det du behöver. Du kommer att lära dig kraftfulla verktyg som du direkt kan ta med dig in i din egen vardag, oavsett om det är på eller av golfbanan.

Vi kommer att hålla till på Djurönäset i Stavsnäs där du kommer att få njuta av den underbara miljön, bastu och spa, samt god mat tillsammans med föreläsningar och yogapass.

Varmt välkommen och här kommer mer info och bokningsdetaljer:

Det här ingår under helgen:
3 föreläsningar á 2 timmar/tillfälle inkl. material
5 yogapass á 1-1.5 tim/pass med fokus på din andning, rörlighet, styrka och fokus (inriktningen är MediYoga och Mindfulness)
Förmiddag-och eftermiddagsfika lördag och söndag
2 luncher
1 trerätters middag
Övernattning del i dubbelrum eller enkelrum
Frukost
Tillgång till spa – och bastudelen

Kostnad: 4358 kr/person del i dubbelrum (OBS! 500 kr rabatt/person gäller för alla fram tom den 1/3. För Röhnisch AW den 26/2 gäller 1000 kr rabatt/person om du bokar senast den dagen!). För att få ta del av rabatterna så hör du av dig till mig på info@jennyhagman.com
Enkelrumstillägg: 350 kr

För bokning: Gå in på följande länk (https://www.djuronaset.com) hos Djurönäset och välj Boka rum, paket, och bord. Klicka på det datum du vill boka (21-22/3 och för hur många. Välj sedan Skärgårdsretreat med Jenny Hagman och använd kod: Hagman. Då ser du detaljerna. För frågor kring bokningen kan du ringa Djurönäset på tel: 08-571 490 00   och för frågor om innehållet är det bara att du hör av dig till mig på info@jennyhagman.com eller på tel: 070 631 17 43.

Hoppas du har möjlighet att följa med och varmt välkommen!

Lämna ett svar