Föreläsning den 28/5 med Igor Ardoris – Starka nerver lugn i sinnet!

Den 28:e maj är det dags för nästa föreläsning och denna gång är jag otroligt glad att få göra den tillsammans med Igor Ardoris! Igor har jobbat med mental träning i över 20 år och är idag inriktad till mental tuffhetsträning. Den 6 mars kunde du i TV 4’s morgonsoffa se honom prata om de fantastiska effekter som mental träning har och den 28 maj har du nu tillfälle att se detta i verkligheten. Vi kommer att fokusera på grunderna i den mentala träningen eftersom det är där allt börjar för att kunna bygga en mental styrka som håller i längden.

Du får helt enkelt genom att lära dig enkla och effektiva verktyg skapa starka nerver och lugn i sinnet!

Föreläsningen sker på First Hotell Norrtull i Stockholm kl. 18.00-20.00 den 28:e maj och du kan läsa mer och boka din plats HÄR!

Varmt välkommen!

Kram från Jenny

 

Lämna ett svar