Du visar för närvarande Och höstens helgträningsresa går till…

Och höstens helgträningsresa går till…

Gleneagles
Bild från www.gleneagles.com

Ja just det, Gleneagles i Skottland! Den 20-23 oktober bär det av till Skottland och till en av Europas bästa anläggningar om jag får säga det själv. Här spelades Ryder Cup 2014, naturen är vidunderlig, golfbanorna fantastiska och hotellet är inte bara vackert utan har en av den bästa servicen jag upplevt (jag är kräsen efter att ha jobbat på Grand  Hotell Stockholm i några år i början av min karriär, rest runt i världen som golfare och sedan som VD för en researrangör som endast jobbade med 4-och 5 stjärniga hotell:-)). Så, valet vad gäller min helg träningsresa till hösten blev just Gleneagles och du är varmt välkommen att hänga med!

Mer info kommer inom kort, men tills dess får du gärna boka in datumen i kalendern:-).

och för dig som ännu inte bokat in en resa till våren så finns det några platser kvar till min och Helen Alfredssons resa till Evian i maj (11-14 eller 18-21 maj). Läs mer HÄR! 

Önskar dig en skön helg!

Lämna ett svar