Du visar för närvarande Ett lättare rörlighetspass med inslag av styrka

Ett lättare rörlighetspass med inslag av styrka

Här kommer ett lättare rörlighetspass för dig som vill komma igång för dagen, eller stressa ned efter dagen. Övningarna mjukar upp din rygg, dina axlar och stretchar ut dina bröstmuskler. En mindre styrkedel ingår också (och lite småprat av mitt lilla gudbarn Emilia:-)). Gör 10 repetitioner/övning och upprepa gärna 1-3 varv i form av ett cirkelpass. Gör övningarna långsamt och glöm inte andningen!

OBS! Övning nr 3 är höftlyft där jag rullar upp ryggen kota för kota. Det blir då en bra rörlighetsträning för ländryggen och så får du jobba med koordinationen. Gör övningen långsamt och känna att du verkligen för höften/ryggen upp och ned kota för kota.

Lycka till och hör av dig om du har några frågor!

 

Lämna ett svar