Du visar för närvarande Övningar för en stark och stolt hållning

Övningar för en stark och stolt hållning

Här i filmen hittar du 6 bra övningar för att stärka din hållning. Det är så lätt att ”sjunka ihop” i hållningen, framförallt mot slutet av dagen. Bara genom att göra dessa övningar 1-3 gånger i veckan så kommer du snabbt att märka skillnad. Kör övningarna 1-3 varv beroende hur mycket tid du har.

En stark och stolt hållning ger inte bara ett starkt och säkert intryck, utan du får också friare andningsvägar och kan då andas lugnare och djupare. Kroppen och hjärnan kan då ta upp mer syre då luften kommer längre ned i lungorna och när kroppen får mer syre blir du lugnare och kan fatta bättre beslut, du tar motgångar bättre och hinner tänka till innan du reagerar:-).

Övningarna kan du göra hemma eller på gymet! Hör av dig för frågor!

Ha en skön start på veckan!

Lämna ett svar