Kalendarium, Nyheter och Events 2018!

2018 kommer att bli ett fantastiskt år! Det tror jag i och för sig om alla år för du vet väl att det bästa alltid ligger framför oss;-)! För att kunna gå in i ett nytt år med full och ny kraft är det bra att sammanfatta året som gått och lägga allt gammalt bakom sig, lära sig av det, ändra det som behövs och sedan titta framåt igen. Därefter kan du med ett nytt öppet sinne lägga upp dina önskade lägen för det nya året och sedan göra planer utefter det. Dela gärna in dina önskade lägen i olika områden. De vanligaste och ofta viktigaste brukar vara: Familjen/Nära relationer, Arbete och Hälsa. Kanske har du andra områden du vill lägga till eller andra ord du önskar använda, men dela in dina önskade lägen på ett liknande sätt och fyll sedan i vad du behöver göra för att nå de valda önskade lägena, ta fram eventuella hinder och hitta lösningar. Gör allt så tidsbestämt du kan. Glöm inte att fokusera på vad du VILL först, sedan ser du över ditt nuläge och vad du behöver göra för att nå dina vill.

2018 för mig handlar om att samla ihop allt jag kan på ett fokuserat och bra sätt så att jag kan dela med mig av det till Dig för att hjälpa dig utvecklas som golfare och ledare, både för dig själv och andra. Det handlar om helhetsträning, med teknikträning, fysträning och mental träning i fokus, kurser, resor, events med mina samarbetspartners och mycket mer. Under 2015-2017 har jag fyllt på min ryggsäck med nya utbildningar, nya erfarenheter och nya arbetsplatser och nu har det mesta landat och under 2018 kommer du att få ta del utav mycket av det som jag har jobbat med de senaste åren. Jag hoppas att du kommer att gilla det!:-).

2018 handlar också för mig om att ge tillbaka till de som behöver hjälp och inte alltid kan ge det till sig själv. Fokus för min del har under 2017 varit Barncancerfonden (vi samlade in pengar under bland annat Yoga of Hope till denna fond) och under 2018 blir det fortsatt fokus på barnen, i Sverige och i världen, men också på vår vackra natur. Vi-skogen, Barncancerfonden och Bris ligger då i fokus. Eftersom jag jobbar med mental träning ligger hjärnan mig varmt om hjärtat och via mitt samarbete med Helen Alfredsson kommer Hjärnslaget också att vara en av de välgörenhetsprojekt jag är med i under året.   Varje gång du anlitar mig så kommer du alltså samtidigt vara med att bidra till dessa projekt på ett eller annat sätt. Mer om det nedan:-).

________________________________________________________________________________________

Här kommer nu ett första schema/kalendarium för året. Det är ett preliminärt schema och fler saker kommer säkerligen komma in, men det är en bra start tycker jag. Hör av dig om du har några frågor eller funderingar:

Januari

Satsa på att komma i form till säsongen med hjälp av min helhetsträning för golfare! Här kör vi ”All- inclusive” och det ingår både fysträning med fokus på rörlighet och styrka, mental träning och golfträning. Läs mer om mitt helhetskoncept HÄR! Kom igång senast i mars  för att vara i form till säsongen!

Fysträning på InMo Medveten träning, Brahegatan 42 i Stockholm. Här kan du under hela januari och fram tom april boka in en fys-och analys för att få igång din fysträning vad gäller styrka och rörlighet för att kunna slå längre och rakare och för att få igång kroppen och alla fördelar som kommer med träning. 2 timmar ingår i min fys-och analys och då ingår tester och ett skräddarsytt träningsprogram.

Mental träning på InMo kan du också boka in, både individuellt och i grupp. Jag jobbar då med ett coachande tillvägagångssätt och med mental träning som verktyg. Om du vill jobba individuellt så rekommenderar jag 3-5 tillfällen och då 90 min/gång. Läs mer om min mentala träning HÄR!

23 januari – Kursstart 1 – Mental träning i grupp. Lär dig få ned din grundspänning och hur du presterar på topp och mår bra på vägen. Fokus på målbildsträning, självbildsträning och avspänning. Fyra mentala träningsprogram, material och övningar till varje tillfälle ingår. Tid: 19.00-20.30 och 6 tisdagar i rad (uppehåll vecka 9). Max 8 deltagare/kurs. Kostnad 2 495 kr.
Nästa kursstart blir i mars.

Golfträning på Ullna Indoor
Från och med nu i januari kan du anlita mig för golfträning och då håller jag till på Ullna Indoor. Jag jobbar där 2 dagar i veckan, men har ett flexibelt schema. Hör av dig om du vill boka in en eller fler lektioner på info@hagmangolf.se.

Slutet av januari – Lansering av ny hemsida med online träning!
Ja, äntligen, efter mycket om och men och efter en hel del avbrott  kommer snart min nya hemsida vara klar. Här hittar du mina träningsfilmer och kurser inom mitt område Helhetsträning. Fysträning, Teknikträning, Mental träning/coaching och ditt Inre lugn är de områden som finns med. Helheten ligger alltså i fokus och denna sida kommer att omfatta många av de delar du behöver för att kunna må och fungera bra, på och av golfbanan:-).  Som du kanske vet är deadlines svårt att ha när det är många aktörer inblandade, men i slutet av januari kommer den med all säkerhet lanseras. Håll utkik här, på mitt instagramkonto @jenny_hagman för aktuell info!

Träningstips till dig i Svensk Golf! Från och med nummer 1 i Svensk Golf kommer jag vara med i en sida per nummer och ge dig en fysövning för ett klassiskt svingproblem. 10 nummer blir det totalt.

Februari

Under februari är jag bokningsbar för mental träning, fysträning och MediYoga på Inmo måndagar – fredagar hela månaden med uppehåll för vecka 9 som är sportlov.

Jag är också bokningsbar för golfträning på Ullna Indoor två dagar i veckan. Jag har ett flexibelt schema vad gäller golfträning. Hör av dig så hittar vi en tid på info@hagmangolf.se

11 februariWorkshop i Mediyoga, Mindfulness och Meditation på InMo kl. 16.00-18.00. Lär dig hur du får in övningar från mediyogan, attityderna från mindfulness träningen och effekterna av meditation i din vardag för att kunna må och fungera bra. Anmäl dig till jenny@hagmangolf.se. Kostnad 295 kr/person. Max 10 personer.

25 Februari – Examen! Jag blir då  klar som certifierad Mindfulness instruktör! Ett mycket bra redskap för att hålla grundspänningen låg och för att kunna prestera och må bra på vägen.

V. 9 – Sportlov 26/2-4/3 – Inga bokningar möjliga

OBS! Sista anmälningsdag för mina Training Camps med Helen Alfredsson i maj är i början av februari! Boka din plats redan nu på följande anmälningssida hos Out of Bounds: HÄR!

Mina träningstips och kurser online hittar du på min hemsida som jag som nämt lanserar i slutet av januari. Login och namn mm kommer vid lanseringen så Stay tuned:-).

Mars

BOKLANSERING!!! Javisst! I mars är det dags för mig att lansera min första träningsbok för golfare! Boken innehåller övningar, träningsprogram, teori och massor med tips och råd för hur du kan lära dig både fungera och må bättre som golfare, på och av golfbanan. Fokus ligger på grunderna i teknikträning, fysträning och mental träning och där finns också ett kapitel om hur du äter för att behålla koncentrationen i 18 hål!  Det är ett arbete jag har hållit på med i nästan 3 år och nu är det alltså dags för dig att få se resultatet! Du som följer mig här, på instagram och som får mina nyhetsbrev kommer att få förtur till beställning och även en inbjudan till min bokrelease!  Datum är ej satt ännu, men kommer inom kort! Boken går i tryck i februari! Ska bli såå spännande att se vad du tycker. Nedan är en sneak-preview av några foton från boken tagna på Evian Resort av Karin Fagerlund som jag jobbade tillsammans med under mina år som tränare i Svensk Golf och på Ullna GC där bilderna är tagna av Andreas Toth!

Collage bok

I mars kommer du fortsatt kunna boka träning med mig, både på InMo enligt ovan eller på Ullna Indoor, alternativt Golfcenter Danderyd om vädret nu tillåter. Jag jobbar fortsatt vardagar måndag – fredag och bokning görs på info@hagmangolf.se. Boka i tid så att du är säker på att få den tid du önskar.

Du hittar också mina kurser online på min nya hemsida enligt ovan:-).

Mina föreläsningar kommer igång i mars. Håll utkik i mina nyhetsbrev eller på mitt instagramkonto för inbjudningar!

Idrott-och ledarskapspodden kommer igång med nya avsnitt och vi är nu inne på säsong 4! Om du har något tips på en person du gärna vill att jag träffar är du varmt välkommen att höra av dig på jenny@hagmangolf.se.

April

Jag är bokningsbar för träning på InMo eller på Golfcenter Danderyd. Boka din fysträning, mentala träning eller golfträning direkt till mig på info@hagmangolf.se eller om du har frågor kan du ringa på 070 631 1743. Du hittar också all min träning på min hemsida som lanseras i slutet av januari. Namn och login mm kommer vid lanseringen i slutet av januari!

Välgörenhet och att ge!
Under 2017 var det Barncancerfonden som jag hade i fokus vad gäller välgörenhet. Bland annat var jag med i Yoga of Hope där jag höll i ett yogapass i Al Hamra, Dubai till förmån för barncancerfonden. Totalt samlades över 400 000 kr ihop den här dagen och det var just Barncancerfonden tillsammans med Yoga Girl (Rachel Brathen) som var initiativtagare. Mitt pass samlade ihop 7 200 kr! Tack alla som bidrog. Utöver det är jag månadsgivare till UNICEF och Barnfonden och det fortsätter mitt företag med under 2018. Nytt för 2018 är VI-skogen som har fokus på våra viktiga träd, Bris och även Hjärnslaget som är en tävling som Helen Alfredsson och Stefan Sauk arrangerar till förmån för Alzheimer forskningen. När du anlitar mig bidrar du till det stöd jag kan ge till dessa organisationer då de är anpassade efter mitt företags inkomster.
Du  hittar mer information om dessa organisationer på följande länkar:

Barncancerfonden
Vi-Skogen
UNICEF
Alzheimerfonden/Hjärnslaget
Bris

Maj

17-20 maj   Alfredssons och Hagmans Training Camp I på Evian Resort utanför Geneve. Det finns platser kvar så in och läs mer eller boka din plats på följande sida hos Out of Bounds: HÄR! Det är 4:e året vi gör detta training camp och i år har vi gjort en uppgradering, både vad gäller hotellet och mängden träning!  Hoppas du kan hänga med!

24-27 maj     Alfredssons och Hagmans Training Camp II på Evian Resort utanför Geneve. Mer info och bokning HÄR!

Utöver resorna börjar jag under maj månad att jobba på Djursholms GK i kombination med Golfcenter Danderyd och träningen är där öppen för dig som vill träna golfträning med mig och för damlaget och tjejsatsningen på klubben. Boka din tid via Golfcenter Danderyd eller direkt med mig vad gäller träning på Djursholm.

Jag jobbar med golfträning fortsatt 2 dagar i veckan och annars finns jag på InMo där du kan träna mediyoga,  fysträning eller mental träning med mig.

Mina föreläsningar rullar på så håll som sagt utkik i mina nyhetsbrev och på instagram @jenny_hagman

Samarbeten 2018

Peak Performance, Callaway och United Influencers är de företag jag samarbetar med just nu. Om du är intresserad av ett samarbete med mig kan du kontakta mig via vår adress: info@hagmangolf.se.

Ett samarbete med mig är ett gemensamt arbete och vi jobbar då tillsammans för att bidra till utveckling för våra företag och för våra kunder. För min del bidrar jag bland annat med föreläsningar, engagemang i olika events, träning och inspiration till dina anställda, träningsresor. Men alla mina samarbeten skräddarsys såklart efter de behov och möjligheter som finns.

Varmt välkommen att kontakta mig på jenny@hagmangolf.se om du har några frågor eller funderingar eller är intresserad av ett samarbete!

Juni

16-17 juni      Träningshelg på Körunda Golf & Spa Resort! En favorit i repris. Det blir en helg full med fokus på helhetsträning! Det blir golfträning, 9 håls spel/dag, en föreläsning i mental träning som också appliceras vid spel på banan, och rörlighetsträning och avspänningsträning genom mediyoga, mindfulness och meditation! Anmälan kommer inom kort, men du kan föranmäla ditt intresse till jenny@hagmangolf.se om du är intresserad redan nu. Varmt välkommen!

Juli

Den här månaden blir det möjligen något event, men jag kommer att vara ledig i princip hela månaden!

Augusti

11 augusti        Saltarö Triatlon! Är du intresserad av en ny utmaning 2018. Varför inte hänga med mig på det triatlon lopp jag deltar i varje år? Jag gillar att träna på olika sätt och det här loppet tycker jag har rimliga distanser för att vara ett triatlon. Det är 500 meter simning, 1500 meter cykling och 5 km löpning. Vore kul om du var med. Du hittar mer info på Saltarö Joggers hemsida HÄR!

18-19 augusti     Träningshelg på Körunda Golf & Spa Resort! Samma upplägg som helgen den 16-17 juni! Varmt välkommen!

Träning som vanligt startar from den 13 augusti och du kan boka din träning direkt med mig på info@hagmangolf.se.

Föreläsningar kommer säkerligen igång i från mitten av augusti också så håll utkik i mina nyhetsbrev och på mitt instagramkonto för inbjudningar!

September

En träningsresa med fokus på Mental tuffhetsträning för golfare med Igor Ardoris och Jenny Hagman!
I höst kommer jag och Igor att arrangera en resa tillsammans för första gången. Datumen är inte spikade helt ännu, men det blir i september alternativt i början av oktober. Igor är en av gästföreläsarna i min bok och han har själv skrivit flera böcker om mental träning, nu senast i boken Stark från Insidan. Tidigare böcker är bland annat ”Att lära sig förlora” och du hittar dem båda hos förlaget Buenavida.se . Igor har jobbat med en hel del golfare och du kan lyssna och lära dig mer om honom i avsnittet med honom i min podcast Idrott – och ledarskapspodden HÄR!

Mer info kommer alltså inom kort!

Oktober – November

Dessa månader är relativt blanka hittills så jag lämnar dem öppna tillsvidare!

Jag kommer att uppdatera denna kalender regelbundet och du hittar också hela kalendariumet på dess egna hemsida HÄR!

Jag ser fram emot att se dig mycket under 2018 och jag hoppas du är med mig!

Varma kramar från Jenny

 

 

 

 

Lämna ett svar