Du visar för närvarande Med rätt attityd kommer man långt!

Med rätt attityd kommer man långt!

islandpågång
Bild från Aftonbladet och artikeln hittar du HÄR!

Nu är det väl knappast någon som undgått sagan som Lag Island skriver under EM 2016! Vilket lag, vilket driv, vilken kämparglöd, vilken sammanhållning! Alla nordbor känner sig nog lite isländska för tillfället! Som tränare blir jag otroligt inspirerad av Lagerbäck och detta lag och nyfiken på hur de har tränat och jobbat tillsammans de senaste åren för att nå en sådan framgång under detta EM.  Ett av svaren fick jag under en intervju med Lagerbäck där han får frågan som så många undrar ” Hur kommer det sig att ni kan lyckas så bra, ni som är ett så litet land och detta som är ert första EM?” Lagerbäck svarar: ”Ja, vi ska väl egentligen inte kunna gå så här långt om man tittar på statistik och sådant, men med rätt attityd kommer man långt!”

Väl sagt Lagerbäck och med all säkerhet ligger det en hel del välplanerat och starkt ledarskap bakom denna attityd. Heja Island och jag hoppas få med mig en hel mängd av denna inspiration in i de lag jag själv tränar!

Lämna ett svar