Du visar för närvarande Häng med vet jag!

Häng med vet jag!

Jenny golfträning i ruffen
I fyra dagar är vi tillsammans på Royal Obidos i Portugal. Det blir träning, coachning, föreläsningar, god mat och en massa skratt! Hoppas du vill följa med!

Till hösten har jag planerat in ett par resor till hösten och en av dem går till Portugal och Royal Obidos, ett av de absolut bästa och trevligaste golfanläggningar jag varit på. Den 6-10 oktober åker jag dit tillsammans med max 30 personer. Jag sitter just nu och lägger upp träningsprogrammet och det blir tre teknikpass med 10 personer i varje grupp med fokus på golfens grunder, en föreläsning i mental träning och fysträning för golfare. Jag kommer då att prata om målplanering, fokus och hur man hittar lugnet både på och av banan. Vad gäller fysträningen så visar jag flera övningar för golfare och hur man kan träna för att hålla sig i form under vintern. Jag kommer också vara med och coacha på banan i några hål per dag.

Utöver ovan så är även Marlene Gustawsson med på resan. Hon visar hur ni äter på rätt sätt och blandar även till några av sina favoriter ifrån hennes gröna smoothies sortiment. Läs gärna mer om resan HÄR och hör av er om ni har några frågor eller funderingar. Ha en fin vecka!

resor2
Utsikt över golfbanan från klubbhuset.
Royal Obidos Range
Träningsområdena är riktigt bra på anläggningen och de ligger nära hotellet!
Royal Obidos GC 3
Banan Royal Obidos ligger nära havet och har en bra kvalitet!

Royal Obidos Pitching

Lämna ett svar