Du visar för närvarande Träningsresor 2017

Träningsresor 2017

Evian Golf Academy

Under 2017 kommer jag att göra några träningsresor med olika inriktningar. Jag hoppas du har möjlighet att hänga med på någon av dem. Här är en kortare beskrivning av alla resor:

Träningsresa till Mazagan Golf Resort, Marocko 11-18 februari
Först ut är en träningsresa till Mazagan Golf Resort i Marocko den 11-18 februari. Denna resa är en mindre resa med max 10 deltagare. Det blir fokus på både grunderna i svingen, hur du kan öka din rörlighet och styrka i kroppen för att slå rakare och längre och så mental träning. Jag bakar in allt i min träning under veckan och då vi har mycket tid tillsammans får du mycket skräddarsydd träning. Mazagan är mycket vackert och där finns ett spa och många restauranger och vi kommer att ha mycket tid att njuta av hela denna anläggning! OBS! Det finns några platser kvar! Lär mer HÄR! 

Mazagan
Mazagan Golf Resort

MBR_Night_View_HD_02

Helen Alfredsson Training Camp, Evian Golf Resort, Frankrike 11-14 och 18-21 maj
För tredje året i rad arrangera jag och Helen Alfredsson denna Training Academy till Evian, strax utanför Geneve, men i Frankrike. Det är en mycket innehållsrik resa och vi kör 3 tränings sessioner på Evian Academy och coachar er på banan. Det blir mycket vikt vid grunderna i din golfsving, men vi tränar också närspel och när vi coachar er på banan lägger vi in spelstrategi, klubbval, hur du läser greenen och mycket annat matnyttigt. Helen delar frikostigt med sig av sina erfarenheter från touren och tillsammans är vårt mål att du ska resa därifrån med en massa nya verktyg i din bag för att kunna möta årets golfsäsong med glädje, lugn och mycket trygghet. Läs mer HÄR! Vi är max 18 elever/helg och resan är för både killar och tjejer och alla nivåer. Jag och Helen är vana att anpassa träningen individuellt och hittills har både erfarna och mindre erfarna golfare deltagit på denna resa och det har fungerat mycket bra. Hör av dig om du har några frågor eller funderingar.

 

Evian stad
Vackra Evian, precis invid Genevesjön. Evian Golf Resort ligger 5 minuter härifrån och ni ser det ena hotellet precis i mitten av bilden.
Evian Golf Course
Evian Masters Course
Helen Alfredsson
Helen i full action av att gå igenom grunderna i pitchslagen

Helen Alfredsson Training Camp, Evian Golf Resort, Frankrike 11-14 och 18-21 maj
För tredje året i rad arrangera jag och Helen Alfredsson denna Training Academy till Evian, strax utanför Geneve, men i Frankrike. Det är en mycket innehållsrik resa och vi kör 3 tränings sessioner på Evian Academy och coachar er på banan. Det blir mycket vikt vid grunderna i din golfsving, men vi tränar också närspel och när vi coachar er på banan lägger vi in spelstrategi, klubbval, hur du läser greenen och mycket annat matnyttigt. Helen delar frikostigt med sig av sina erfarenheter från touren och tillsammans är vårt mål att du ska resa därifrån med en massa nya verktyg i din bag för att kunna möta årets golfsäsong med glädje, lugn och mycket trygghet. Läs mer HÄR! Vi är max 18 elever/helg och resan är för både killar och tjejer och alla nivåer. Jag och Helen är vana att anpassa träningen individuellt och hittills har både erfarna och mindre erfarna golfare deltagit på denna resa och det har fungerat mycket bra. Hör av dig om du har några frågor eller funderingar.

Yoga för lugn och ro
Starka nerver och lugn i sinnet är temat på denna resa med yoga och mental träning som verktyg:-).

Yoga och mental träning på Mallorca den 24-28 augusti
För första gången kommer jag att arrangera en yoga -och mental träningsresa och valet av resmål blir Mallorca. Hela upplägget är klart, men vi har inte helt bestämt hotell ännu, men jag lägger upp information här så kan du reservera datumen:-). Vi blir max 10 st på resan och det blir 2 yogapass per dag, ett på morgonen och ett på kvällen och inriktningen är MediYoga. Detta är en lugnare form av yoga med enkla övningar för rygg, axlar, nacke och djupandning och alla pass innehåller en avslutande meditation. Du kan läsa mer om mediyoga på www.mediyoga.se.  

Utöver yoga så kommer jag att hålla i 3 pass av mental träning. Mental träning handlar i stort om att lär sig må och fungera bättre och att själv kunna ta kontroll över sina tankar och känslor och hålla sig lugn och fokuserad oavsett yttre omständigheter. Två saker som vi jobbar med är din självbild och din målbild och jag kommer att ge dig verktyg för hur du ska göra för att nå dina mål och drömmar och behålla ditt lugn på vägen. Om du är intresserad av att följa med kan du maila din intresseanmälan på info@hagmangolf.se och mer info om kostnader och hotell kommer alltså inom kort!

Montegordo Portugal
Montegordo i Portugal. Bild från Springtime.se som Friskis & Svettis arrangerar resan med.

Träningsresa med Friskis & Svettis 7-14 oktober
I höst kommer jag att gästa Friskis & Svettis på en av deras resor till Portugal! Det blir golf i 4 dagar och träning med mig både på och av golfbanan. Utöver min träning kommer ni att kunna välja och vraka bland alla träningspass som Friskis erbjuder under veckan. Läs mer HÄR!

Jag har en resa till på gång i höst och då är det en helg i september eller oktober! Mer info inom kort. Jag hoppas som sagt att du har möjlighet att följa med på någon av resorna ovan och hör av dig direkt om du har någon fråga eller funderingar.

Vi ses!

 

Lämna ett svar