Djupandning 10 minuter för ökad syresättning och förbättrat immunförsvar

Långa djupa andetag för att stärka ditt immunförsvar, öka din syresättning i kroppen, förbättra din sömn och lugna ned ditt nervsystem. Effekterna av denna enkla övning som att djupandas en gång per dag under 10 minuter ger dig är otroliga.

Med denna djupandning syresätter du kroppen 10 ggr mer än när du andas normalt. Därmed får dina celler mer syre och kan fortsätta fungera på allra bästa sätt. Källa från www.mediyoga.se (grundat på forskning från Danderyds Sjukhus, Karolinska efter studier gjorda mellan 1992-2012)

Så nu hoppas jag att du genom denna guidning till djupandning i 10 minuter känner dig både lugnare och friskare och jag hoppas att du har möjlighet att göra övningen varje dag!

Hör av dig direkt om du har några frågor eller funderingar!

Kramar från Jenny

Lämna ett svar