Du visar för närvarande Fredag och nytt avsnitt i idrott-och ledarskapspodden – Avsnitt 24 med Lars-Eric Uneståhl

Fredag och nytt avsnitt i idrott-och ledarskapspodden – Avsnitt 24 med Lars-Eric Uneståhl

Fredag och dags för avsnitt 24 i Idrott-och ledarskapspodden! I det här avsnittet får du åter träffa Lars-Eric Uneståhl som även gästade i säsong 1 av Idrott-och ledarskapspodden. Även denna gång blev det ett långt och mycket intressant samtal om mental träning, personligt ledarskap, vikten av positiva nyheter och en positiv attityd, hur du förbereder dig för en prestation såsom US Masters och mycket, mycket mer. Med tanke på längden av vårt samtal så är det indelat i två delar och detta är del 1. Vi pratar som sagt mycket om mental träning, vad det är och hur du själv kan jobba med det rent konkret för att få in det i din egen vardag så att du får starka nerver och ett lugnt sinne! Jag avslutar med en ”cliffhanger” ang. trigger träning och svaret från Lars-Eric kommer alltså i del 2 som kommer den 11 maj!

Du kan läsa mer om Lars-Eric Uneståhl, Skandinaviska Ledarhögskolan och hitta artiklar och annat intressant på deras hemsida
www.slh.nu och du hittar också de mentala träningsprogrammen på deras app som heter Mental Training och som finns i din appstore.

Lars-Eric Unesthål grundade mental träning på 60-talet och har sedan dess förändrat tusentals människors liv med hjälp av den forskning och de mentala träningsprogram som han skapat. Vilken ynnest att få prata med honom i över 1.5 timmar och för andra gången i Idrott-och ledarskapspodden! Trevlig lyssning till er alla och tack igen Lars-Eric för att du tog dig tid att vara med!

Varmt välkommen och trevlig lyssning!

Du hittar avsnittet på Soundcloud, Acast, Itunes och min hemsida HÄR!

Trevlig helg!

Lars-Eric Uneståhl
Lars-Eric Uneståhl! Tack för att du var med! Du är fantastisk och grym och tack för att du delar med dig av all din inspiration och viktiga kunskap!

Lämna ett svar