Golf Boot Camp- Bli en jediriddare på golfbanan! – Start 1/7!

Bli både lugn och stark på 21 dagar🤗

Hur mår du? Har du semester? Eller kanske jobbar du fortfarande? Oavsett hoppas jag att du har det bra och att du då och då varje dag får in en liten stunds paus för att andas, landa i nuet, njuta lite av att du har ett jobb, eller att du är ledig:-).

Sommaren tycker jag är en underbar period där du kan dels njuta av en hel del ledighet, men också lägga ned tid för reflektion. Vad har varit bra i vår? Vad har inte varit bra? Vad vill du göra mer och ha mer av? Vad vill du inte ha mer av och bli av med? Om du har haft en hektisk vår och försommar så har du kanske tappat dig själv lite. Då är det viktigt att landa igen, göra lugna saker, grunda dig genom övningar såsom djupandning, meditation, promenader i naturen, bad i havet, umgås med vänner som ger dig energi, vara ensam och läsa en bra bok, ja, helt enkelt göra saker som fyller på din energi och egentligen inget annat.

Om du känner att du har energi just nu så vill jag väldigt gärna att du hänger med mig på mitt ”Golf Boot Camp – Bli en Jedi riddare på golfbanan”, med start 1/7. Hela programmet finns i min nya träningsbok för golfare ”Stolt, stark och säker – en bok om helhetsträning för golfare”. Det är ett 3-veckors program som innehåller allt du behöver för att bli just en ”Jediriddare” på golfbanan; teknikträning, fysträning med fokus på styrka, rörlighet och kondition, mental träning och mindfulness och andningsträning. Du kommer alltså att bli både stolt, stark, säker OCH lugn!

Obs! Det här träningsprogranmet kan bytas ut till den sport du håller på med. Då byter du ut teknik delen till det som passar dig (tennis, löpning, osv).

Jag kommer att köra en live session på Instagram den 1/7 kl. 08.30 (om du inte orkar upp kan du kolla i efterhand😉) då jag introducerar hela programmet och då kan du också ställa frågor eller funderingar. Du kör sedan själv, men jag kommer att göra uppdateringar, peppa dig och lägga upp olika tips på Instagram på @jenny_hagman för att hjälpa dig framåt! Jag kör också själv hela programmet samtidigt!

Jag hoppas du vill följa med. Det är ett tufft program, MEN du kommer som sagt att bli både stark OCH lugn och jag lovar att peppa dig på vägen!

Du köper boken hos Buena Vida HÄR!

Du hittar den också på NK i Stockholm och på Djursholms GK och snart på fler bokhandlar i landet!

Vi ses!

KRAM Jenny

 

Lämna ett svar