Del 2/2 med Lars-Eric Uneståhl i Idrott- och ledarskapspodden!

Att göra en podcast är både lärorikt, inspirerande och otroligt givande. Jag hoppas du har haft möjlighet att lyssna på alla kloka, inspirerande och motiverande profiler som hittills varit med. I avsnitt 25 är det dags för del 2/2 med Lars-Eric Uneståhl och vi fortsätter samtalet om mental träning och området triggerträning och hur du använder en trigger för att framkalla det tillstånd du vill som till exempel koncentration, fokus, lugn eller för att få mer energi.

Vi pratar också om hur du lär dig prestera på topp när det gäller, hur du lär dig hantera stress och hur du kan träna mental träning själv, vikten av målbilder och hur du gör för att sätta upp målbilder som ger dig kraft och energi i nuet så att du kan njuta av resan också. Vi pratar också vidare om hur det går med den mentala träningens vision av att nå hälften av världens befolkning innan 2021 och hela världens befolkning innan 2037 och så svarar Lars-Eric på några av era lyssnarfrågor.

Du hittar avsnittet på Soundcloud, Acast, Itunes och min hemsida HÄR!

Varmt välkommen och trevlig lyssning!

Lämna ett svar