Dags för säsongsstart av Idrott-och ledarskapspodden – först ut är Sara Emilionie

Äntligen dags för säsongsstart av Idrott-och ledarskapspodden! Det blir avsnitt 23 och tänk att ni är över 12 500 personer som hittills lyssnat! Jag hoppas att du har fått med dig mycket inspiration och klokskap in i din egen vardag!

Sara Emilionie är min gäst i detta avsnitt och aldrig har nog det ämne vi talar om känts så viktigt och aktuellt: Mindfulness för en stressfri vardag och hur du en gång för alla lär dig att ta ett slag i taget på och av golfbanan! Sara är yogaterapeuten som sade upp sig från jobbet som kommunikationskonsult pga en vision – att få varenda svensk att börja andas och idag har hon utbildat hundratals människor i den egna metoden MIMY som bygger på övningar och förhållningssätt från både Mindfulness och MediYoga i ett. Vi pratar om prestation och mål och hur man gör för att kunna jobba fram mot något och samtidigt behålla fokus på nuet och njuta på resans gång. Du får konkreta tips om hur du blir lugn både snabbt och långsiktigt och vi pratar om MiMy och hur och varför metoden hjälpt så många att både må och fungera bättre.

Till detta avsnitt har vi också lagt in en tävling! Sara erbjuder dig som svarar rätt på följande fråga en plats i hennes populära utbildning för att bli mindfulness instruktör med MiMy som inriktning. Utbildningen är 2 dagar; den 1 oktober och den 12 november. Skicka in ditt svar till mig på info@hagmangolf.se senast den 2 maj så är du med och tävlar om priset!

Här är frågan:

Vad betyder MiMy?

Lycka till och trevlig lyssning!

Du hittar avsnittet på Soundcloud, Acast, Itunes eller min hemsida HÄR!

Lämna ett svar