Du visar för närvarande Reflektera mera

Reflektera mera

IMG_6847-e1454092761874
Den här bilden påminner mig om vikten av reflektion och hur jag får ihop mina golf- och ledarskapserfarenheter på ett vettigt sätt:-).

Sedan jag slutade som VD på Birdie Golf Tours i somras har jag fått förmånen att kliva ur ekorrhjulet en stund och det gav mig en stor möjlighet till reflektion. Under de 7.5 år som jag var på Birdie hände väldigt mycket och det var otroligt kul, men också otroligt mycket. Så här i efterhand kan jag förstå de som då och då kläckte en kommentar till mig såsom; ”Du tar det väl lugnt då och då?”, ”Vi lever bara en gång, så du jobbar väl inte för mycket?”, ”Barnen är bara små en gång!” osv. Inte förrän nu när jag ser tillbaka på min tillvaro som VD och småbarnsmamma förstår jag vad de menar och jag borde absolut så här i efterhand ha dragit i handbromsen lite tidigare. Jag är stolt över de åren jag gav Birdie och som tur var tog jag ändå hand om mig så pass bra så att jag inte blev utbränd, men nog var det nära (jag hade ju ändå jobbat som personlig tränare och golftränare i över 10 år innan Birdie, så lite erfarenhet av att coacha mig själv borde jag ju ha;-)).

Många lärdomar tar jag med mig från tiden på Birdie och nu brinner jag för att återigen jobba med träning och coaching på heltid. En ny del i min verksamhet är förutom träning för golfare, även föreläsningar och coaching inom personligt ledarskap för ledare och blivande ledare. Jag vill hjälpa er att hitta nyckeln till hur man kan behålla ett lugn i sin tillvaro och ändå nå sina mål och stå emot även när det blåser storm. Eftersom jag i princip gjort allt man INTE ska göra, lärt mig av det och lyckats öka resultatet i verksamheten varje år så har jag en hel del lärdomar och råd att dela med mig av.

Att just reflektera är en lärdom jag nu utöver dagligen. Jag hoppas kunna inspirera även dig att lägga in en stund av reflektion då och då genom att en gång i veckan ha ett inlägg med detta tema. Så kör igång så hörs vi snart igen!

Jenny surfar
Reflektion dagligen gör det lättare att leva i nuet. För mig resulterade reflektionen i att jag bland annat tog upp mitt wakeboard åkande igen:-). (Resultatet som inte syns på bilden var blåmärken och träningsvärk i varenda muskel i ca 7 dagar!).

 

Lämna ett svar