Du visar för närvarande Nästa workshop med fokus återhämtning- 2 april!

Nästa workshop med fokus återhämtning- 2 april!

Foto workshop

WORKSHOP PÅ INMO DEN 2 APRIL KL. 15.00-17.00 

Detta blir den andra workshopen på temat återhämtning och under två timmar kommer jag att lära dig hur du enkelt och effektivt får in återhämtning i din vardag och hur du behåller din grundspänning på en låg nivå.

Verktygen är Mediyoga och Mental träning och oavsett om du är nybörjare eller mer van med yoga så fungerar denna workshop för dig. I den mentala träningen får du lära dig hur du håller din grundspänning på en låg nivå och hur du blir mentalt starkare och därmed kan behålla lugnet oavsett yttre omständigheter. När du får ned din grundspänning blir du en bättre ledare, oavsett om det är som en företagsledare, förälder eller i ditt personliga ledarskap, då du får starka nerver och ett lugnt sinne. Du fattar då klokare beslut, du blir lugn och säker och du får in humorn i tillvaron:-).  Både golfare och icke-golfare är välkomna.

Vi håller till på InMo på Brahegatan 42 i Stockholm Söndagen den 2:a april kl. 15.00-17.00

Kostnad: 300 kr/person inkl. te och träning

Anmäl dig på info@hagmangolf.se. Sista anmälningsdag är den 30:e mars!

För frågor, kontakta mig på jenny@hagmangolf.se eller ring mig på 070 631 17 43.

Varmt välkommen!

Lämna ett svar