Du visar för närvarande Personlig mental träning och återhämtning på InMo!

Personlig mental träning och återhämtning på InMo!

 

Jenny yoga och mental träning

Jag tror på två saker för att finna framgång, både privat, i jobbet och på golfbanan och det är:

  1. En tydlig riktning och en målbild som är tydlig, konkret, attraktiv och motiverande
  2. Återhämtning! Att alltid skapa tid för återhämtning i form av meditation, avslappning eller något annat som får din kropp att koppla av helt.

Det är just dessa två delar jag jobbar med på InMo i Stockholm. Där kan du boka in personlig mental träning och coachning med mig där jag hjälper dig hitta din riktning och målbild och sedan hur du ska göra för att nå den via de kraftfulla verktyg som finns inom mental träning både vad gäller avslappning, självbildsträning, målbildsträning, och målprogrammering b la.

Mental träning hjälper dig att få starka nerver och ett lugnt sinne bland annat genom att du jobbar både med din självbild, avspänning och din målbild och detta gör att du blir starkare inifrån och ut, samtidigt som du blir mindre och mindre påverkad av yttre omständigheter.

I kombination med den mentala träningen jobbar jag med fysträning och MediYoga som fokuserar mer på kroppen, men som är fantastiska medel för att lugna hjärnan och de tankar som snurrar där. Kombinationen av att träna både mentalt, fysiskt och genom att lära dig återhämtning via tex MediYoga och meditation är några mycket bra recept för både stresshantering, oro och låg motivation och du kommer som en effekt av din träning att lättare nå dina mål och drömmar, oavsett om de är på eller av golfbanan!

Är du nyfiken och vill veta mer är det bara att du hör av dig till mig på jenny@hagmangolf.se eller så ringer du (kontaktuppgifter HÄR).

Vi ses!

Framgång

 

Lämna ett svar