Du visar för närvarande Training Camp med Helen Alfredsson 13-16 maj
Stitched Panorama

Training Camp med Helen Alfredsson 13-16 maj

Nu är det bestämt, vi kommer att köra Helen Alfredsson Training Camp igen! Det blir en favorit i repris och vi åker återigen till Evian Golf Resort, strax utanför Geneve, denna gång den 13-16 maj. I våras utförde jag och Helen denna resa för första gången och det blev verkligen lyckat! Jag är därför otroligt glad att vi kan göra denna resa igen. Det blir samma upplägg med träning, clinics, coaching på banan, härliga middagar och denna gång har vi även lagt in en föreläsning i programmet. Både jag och Helen tycker att grunderna i golfen är otroligt viktiga och detta tema genomsyrar hela helgen. Det gäller att bygga huset från grunden och samma sak gäller din golfsving och ditt spel och vi kommer att gå igenom just detta!

Vi arrangerar resan tillsammans med Birdie Golf Tours och HÄR kan du läsa mer och boka din plats! OBS! Max 20 deltagare!
Varmt välkommen och hör av dig om du har några frågor!

Evian med Helen och Jenny
Golfbanan Evian Masters, där Europa Touren som heter just Evian Masters spelas i september varje år, är en fantastisk och trevlig bana! Utsikten över Geneve sjön syns från nästan alla hål!

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Helen och jag coachar på Evian Golf Academy. Grästee, utsikten över Geneve sjön, riktigt bra range bollar och stora ytor gör detta träningsområde riktigt bra!
Evian tränings center
Evians Träningscenter taget ovanifrån. Här finns range, tre övningshål, pitch-och chip område och alla är i mycket bra skick.
Stitched Panorama
Staden Evian ligger ca 10 min från hotellet Ermitage där vi kommer att bo. Frisk luft och en vidunderlig utsikt i ett harmoniskt lugn!
Evian GC
Evian Masters Golf Course!

Lämna ett svar