Du visar för närvarande Vilken helg på Loka Brunn!

Vilken helg på Loka Brunn!

Skärmavbild 2016-03-02 kl. 19.31.43

IMG_9200
Class of Röhnisch Golf Weekend 2016 på Loka Brunn!
IMG_8786
Jag hade en clinic med fokus på siktet och avståndet till bollen. Två viktiga delar för att få bra bollträff.
IMG_8750
Yoga med Ida B Olsson på morgonen kl. 7.00. ALLA kom! Och vilken härlig miljö vi fick yoga i; Loka Brunns Kyrka!
IMG_8788
Snyggt uppradade stolar och allt förberett perfekt inför min föreläsning i mental träning! TACK Loka Brunn för att allt flöt på fantastiskt bra hela tiden.
Grupp bild Loka Brunn
I full fart med föreläsningen som hade fokus på just Fokus, målprogrammering och att hitta lugnet när det behövs!
IMG_9172
Här har vi några ur Team Röhnisch, från vänster; Marie, Emilia och Isabel. TACK för ett professionellt och riktigt välarrangerat event!
IMG_7721
Jag körde ett fyspass med fokus på golf fys och här stärker vi bröstryggen med roddövning. Lätt att göra hemma!
IMG_7749
Två coacher laddar inför träningspassen! Ida är en grym tränare och jobbar som PT och yoga instruktör. Kolla in Workoutispassion.se!
IMG_8153
Lotta och jag coachade på golfbanan på lördagen! Tack för ett grymt bra jobb Lotta!
IMG_9164[1]
Kul att se att spa’t på Loka Brunn har så bra smak vad gäller produkter:-).
Jenny logar
Kolla vilken fin huvudstående ”pose” jag fick till efter coachning av Ida! Riktigt kul och jag fick extra inspiration av den härliga miljön i kyrkan som vi yogade i.

Vilken helg vi precis lämnar bakom oss! Röhnisch Golf Weekend gick av stapeln för första gången på Loka Brunn och jag var där som tränare tillsammans med ett team från Röhnisch, Ida B Olsson (följ henne gärna på workoutispassion.se, hennes blogg på Familjeliv HÄR och på insta under samma namn. Fantastiskt bra tränare och inspiratör!), Lotta Wallin som hjälpte mig med golfträningen och 38 laddade kvinnor från hela Sverige. Helgen fylldes med besök i Loka Brunns underbara spa, fysträning för golfare, clinic med fokus på golfens grunder med efterföljande spel på Saxå GK, yoga och fys med Ida, fantastisk mat, både på Loka Brunn och på Grythyttans Gästgivaregård och en avslutande föreläsning om mental träning med mig. TACK alla som var med och jag hoppas detta var början på flera härliga golfhelger med Röhnisch.

PS. För dig som inte var med (och för dig som var med också såklart) så har jag en golfhelg för tjejer på Körunda den 2-3 juli. Läs mer HÄR!  Ds.

Ha en fin vecka!

 

Lämna ett svar