Du visar för närvarande Reflektera mera – Mindfulness

Reflektera mera – Mindfulness

IMG_8075
Att fiska är mindfulness på hög nivå. Det blev ingen fisk idag, men nu har jag laddat inför veckan:-).

Sedan några månader har jag koncentrerat mig en hel del på mindfulness. Det är ett av många verktyg för att lära sig att vara i nuet, njuta av livet och ändå få något gjort (bra titel av Olof Röhlander på hans nya bok;-)). Det bästa är att det är enkelt och det fungerar. Att vara i nuet är egentligen det som det handlar om och genom enkla avslappningsövningar såsom kroppscanning, ökar medvetenheten och möjligheten att verkligen landa här och nu. Har du inte provat så kan jag varmt rekommendera en väldigt enkel app som heter Lugn och Lycklig. Här finns flera enkla övningar med bland annat kroppscanning. Testa den korta kroppscanningen på 10 min i en vecka och se hur det känns. Hör gärna av dig med feedback!

Ha en bra vecka!

Lämna ett svar