Du visar för närvarande Slå rakare och längre till säsongen 2016

Slå rakare och längre till säsongen 2016

Idag körde vi den första frukostföreläsningen på Stadionkliniken. Jag jobbar ju här framförallt med fysträning och mental träning för golfare och temat för dagen och veckans föreläsningar är hur du lär dig att slå rakare och längre till säsongen 2016! Låter det som ett högt mål? Nej då, jag lovar att det är lättare än du tror:-).  Det är kul att vara igång och på fredag kör vi igen. Anmäl dig till mig på info@hagmangolf.se eller direkt till Stadionkliniken om du vill komma. Jag föreläser på fredag tillsammans med Stellan Back, personlig tränare som bland annat startade Balance tillsammans med Prins Daniel, Stellan går igenom hur du förebygger skador och hur du presterar på topp och mår toppen!  Varmt välkommen!

Hör av er direkt om ni har några frågor eller funderingar!

Lämna ett svar