Du visar för närvarande Avsnitt 4 av Idrott- och Ledarskapspodden – Emma Green och Camilla Kallin

Avsnitt 4 av Idrott- och Ledarskapspodden – Emma Green och Camilla Kallin

Green Kallin

Nu finns det 4:e avsnittet av Idrott – och Ledarskapspodden att lyssna till på Acast, Itunes och SoundcloudI detta avsnitt lyssnar vi till Emma Green och Camilla Kallin som jobbar tillsammans i företaget Green & Kallin. De föreläser och jobbar bland annat med temat ”Att prestera med glädje”. Vi får höra om Emmas resa från junior till att bli en av Sveriges främsta höjdhopperskor, och hon berättar både om framgångsfaktorer och lärdomar hon tagit med sig på vägen. Vi får också lyssna till Camilla’s råd och lärdomar vad gäller ledarskap och vikten av återhämtning för att kunna prestera på topp och hur viktigt det är med tydliga mål både i karriären och privat. Avsnittet är fyllt med inspiration och kunskap, tips och råd vad gäller hur du kan prestera på topp och må bra på vägen. Trevlig lyssning!

Idrotts - och ledarskapspodden bild

Lämna ett svar