Du visar för närvarande Nå dina mål och drömmar 2017- del 2

Nå dina mål och drömmar 2017- del 2

Här kommer den andra delen utav fyra i hur du når dina mål och drömmar 2017. Jag började denna serie av fyra lektioner i förra veckan och den första delen hittar du HÄR! Jag hoppas att övningen gick bra och idag är det dags att välja ut max 5 saker som du vill fokusera på vad gäller ditt önskade läge.

För att hitta dessa kan du göra ett sk. livshjul. Jag berättar om det i filmen, men i korta drag gör du en karta med dig själv i mitten och sedan fyller du i de områden som du värderar mest runt omkring dig. Det kan vara jobb, hälsa, ekonomi, vänner, familj, resor, fritid osv. I varje del fyller du i det du kom fram till vad gäller dina önskade lägen 2017 om allt var möjligt (du har all tid i världen och alla pengar i världen). Sedan fyller du i på en skala 1-10 vart du ligger i varje område. 10 är det önskade läget och så fyller du i med en siffra vart du befinner dig idag. Det är ditt nuläge.

Övning tills nästa vecka:

Så, till nästa vecka ska du ha valt ut max 5 saker som du vill uppnå under 2017 (samt ett datum för när det önskade läget ska vara uppnått) och så skriver du ned ditt nuläge i förhållande till dessa 5 saker.

Hör av dig om du har några frågor! Ha en fortsatt skön vecka i julstöket:-).

 

 

 

 

Lämna ett svar