Helhetsträning för alla! Varmt välkommen!

Varmt välkommen att träna med mig för en ännu starkare, stoltare och säkrare Du. Genom att jobba med helheten, vilket i princip kan definieras som så att du tränar på både dina inre och yttre muskler så kommer du kunna låsa upp de nycklar just du behöver för att både prestera OCH må bra. Det var väldigt kul att göra denna film och jag är fascinerad av vad enkelt det går med de appar och verktyg som finns, och det är väldigt enkelt om du har lite tålamod. Ungefär som vad gäller det här med balans och välmående. Det finns enkla verktyg, men det behövs också en stor mängd tålamod och lite guidning och pepp på vägen för att orka och göra det som behövs.

Jag ser fram emot att se dig på någon av mina föreläsningar, träningar eller events framöver och du är alltid varmt välkommen att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

Vi ses! Kram från Jenny

Lämna ett svar