Grunderna i fokus!

Helen och Jenny instruerar
Mycket svingträning blev det på Helen Alfredsson Training Camp på Evian i maj!
clinic helen alfredsson
Helen gick igenom sina bästa tips för närspelet.

Så här en regnig dag är det kul att tänka tillbaka på roliga minnen. Ett av de bästa minnena och erfarenheterna denna vår var med Helen Alfredsson på Evian Golf Resort i Frankrike. Vi arrangerade en golfskola med Birdie Golf Tours (där jag var VD tills för ca 1 månad sedan) som hette Helen Alfredsson Training Camp och jag var själv med som tränare tillsammans med Helen. Det blev ett otroligt lyckat läger med 20 elever/helg.

Vi var mycket fokuserade på att hålla allt enkelt och koncentrerade oss på grunderna i svingen. Det går inte nog att upprepa vikten av hur viktigt det är att grunderna sitter innan man börjar jobba vidare i jakten på en ren bollträff, långa och raka slag.

Evian Academy är en av de bästa träningsanläggningarna som jag har varit på och den passar perfekt för ett träningsläger som detta. Grästee på rangen, flera greener för chip och pitch träning, nya bra bollar, och några övningshål att träna på. En vidunderlig utsikt över Genevesjön från hela akademin blir pricken över i.

Jag kan verkligen rekommendera er att åka till Evian om ni får chans och jag hoppas också att det kan bli en upprepning av detta läger i framtiden. Jag håller er uppdaterade.

Ha en skön dag!

 

Lämna ett svar