Redo för säsongen 2018!

Redan nu kan det vara läge att börja slipa på både svingen och hjärnan inför säsongen 2018. Då har du god tid på dig och kroppen har tid att stärkas och öka sin rörlighet och din hjärna har också god tid på sig att reflektera över säsongen som gått och börja träna och stärka sig till säsongen startar igen.

Som du säkert vet nu så jobbar jag med helheten hos mina elever och kunder. Det betyder att jag ofta jobbar både med mental träning, fys- och teknikträning och kanske i kombination med yoga om det behövs. Du kanske känner att din fysik och teknik fungerar strålande, men att det ändå inte fungerar när du kommer ut på banan? Då ska du hänga med i min mentala träningskurs som startar den 23 oktober!

Kurs i mental träning start 23 oktober!

Lär dig få starka nerver och ett lugnt sinne, både på och av golfbanan

Denna kurs är tänkt för dig som vill lära dig hur du kan prestera på topp och behålla lugnet på vägen. Hur du lär dig att fokusera och koncentrera dig i stressade situationer och hur du blir en bra ledare både för dig själv och andra genom att börja just med dig själv. I denna mentala träningskurs lär jag dig använda olika verktyg så att du kan träna dig själv från grunden för att hålla i längden. Verktygen innebär träning av din självbild, målbilder, målprogrammering och avslappning.

Måndagar kl. 19.10-20.30 från och med den 23 oktober och 6 ggr totalt (uppehåll den 20:e november, annars varje måndag 6 tillfällen) på Brahegatan 42, InMo Medveten Träning 

Kostnad: 2595 kr inkl. material med övningar och fyra nedladdningsbara träningsprogram, samt en kostnadsfri entré till valfritt gruppträningspass på InMo (välj mellan yoga, pilates och fysträning, mer info på www.inmo.se). Anmäl ditt intresse och boka till jenny@hagmangolf.se. Max 10 deltagare!

Jenny på golfbanan

Träningsupplägg med helheten i fokus
Vill du hellre jobba med ett komplett upplägg med fokus på att bygga din sving, styrka, rörlighet & mentala lugn så kanske ett helhetsupplägg är det du är intresserad av.  Här ingår individuell träning med mig på InMo (fys och mental träning) samt på Djursholms GK och Golfcenter Danderyd (spel och golfträning). Du får ett skräddarsytt träningsupplägg både vad gäller den mentala träningen och den fysiska och tekniska, samt  regelbunden uppföljning. Perfekt för dig som vill få en skjuts och en gång för alla nå dina mål till nästa säsong:-).

För frågor, kostnad och anmälan kan du höra av dig till mig direkt på tel: 070 631 17 43 eller per mail på jenny@hagmangolf.se

Vill du hellre fokusera på en sak i taget?
Det går självklart bra att boka in träningen separat och då rekommenderar jag dig att boka en Fys-analys (2 timmar) och lägga till en golflektion för att stämma av din sving och om du vill boka in mental träning och fokusera på det så brukar jag rekommendera 3-5 tillfällen. Hör av dig till mig om du vill boka detta eller om du har några frågor.

Varmt välkommen och jag ser fram emot att höra av dig!

 

Lämna ett svar