Del 2 med Linda Björk i Idrott-och ledarskapspodden!

Nu kan du lyssna på det andra avsnittet med Linda Björk i Idrott – och ledarskapspodden. Vi fortsätter att prata om ”Inner Business” och om Linda’s bok med samma namn. Vi går in lite mer på vad den handlar om och hur du själv kan göra för att ta hand om din egen Inner Business. Vi pratar också om den förändringsprocess som världen befinner sig i just nu och hur mindfulness och meditation hjälper dig hantera snabba förändringar både i din närhet och världsligt.

Eftersom du kommer att få höra mycket om Mindfulness och Meditation i avsnittet igen och kanske inte har provat så har Linda delat med sig av en guidad meditation som du gärna får prova. Här kommer länken till avsnittet och sedan till den guidade meditiatonen. Testa gärna att göra den på jobbet eller hemma.

Här är länken till avsnittet på Acast och på Soundcloud HÄR  och den finns också på Itunes och min hemsida HÄR

Här kommer länken till en guidad meditation för nybörare:

https://www.bjorkbusiness.com/guided

Om du vill veta mer om Linda och hennes verksamhet så  hittar du all info på www.bjorkbusiness.com! Där finns också just nu en 8-veckors kurs om hur du lär dig Mindfulness för att kunna ta hand om din Inner Business. Kursen är ett Webinar och jag kan varmt rekommendera den.

Trevlig lyssning och meditation:-)!

Lämna ett svar