Du visar för närvarande Äntligen dags för säsong 2 av Idrott – och Ledarskapspodden!

Äntligen dags för säsong 2 av Idrott – och Ledarskapspodden!

Äntligen är det dags för säsong 2 av Idrott – och ledarskapspodden! Jag fortsätter att prata med profiler ifrån idrotten och näringslivet om nycklar till framgång, lärdomar av misstag, vikten av målsättning och hur de gör för att prestera på topp och må bra på vägen. I denna säsong får du bla möta Ida B Olsson (träningsprofil), Marlene Gustawsson (näringsterapeut och gröna smoothies drottning), Håkan Ericson (bla förbundskapten för U21 landslaget), Igor Ardoris (Mental tränare med fokus på att hitta lugnet i extremt utsatta situationer och japansk kampsport expert), Nicklas Kulti (fd Tennisproffs), och Martin Lidberg (världsmästare i brottning, vinnare av Mästarnas Mästare mm) och några fler. Jag är säker på att du kommer att lära dig massor utav dessa grymma personer:-).

Först  ut i avsnitt 1 är Ida B Olsson, alias Workoutispassion.  Ida är en av Sveriges stora tränarprofilen och vi träffades under ett event som Röhnisch hade i Loka Brunn förra sommaren. Jag blev otroligt imponerad och inspirerad av Ida’s energi, driv, ödmjukhet och glädje och det var väldigt kul att få prata med henne i lugn och ro i min studio i lite mer än en timme. Detta är det första av 8 nya avsnitt i idrott-och ledarskapspodden och ett avsnitt kommer att släppas varje fredag från och med idag!

Vi pratar om allt ifrån Ida’s bakgrund, hennes verksamhet och hur den startade, vad hon brinner för, hur hon jobbar med mål och drömmar, lärdomar av misstag och nycklar till framgång. Vi pratar också om hur man som egen företagare kan lyckas via klok och ärlig marknadsföring. Ida brinner för träning, hon är licensierad personlig tränare, yogainstruktör och hälsocoach och hon driver sitt företag Work out is passion med fokus på att träning är glädje och att styrkan kommer inifrån. All denna kunskap och inspiration får du ta del av i detta avsnitt! Jag hoppas du gillar det lika mycket som jag!

Du hittar podden på Acast, Soundcloud, Itunes och på min hemsida HÄR! 

Ida B Olsson
Ida B Olsson är en inspirerande, proffsig, ödmjuk, kunnig och omtänksam inspiratör och tränare och jag hoppas du gillar detta avsnitt lika mycket som jag gör!

Lämna ett svar