Idrott-och ledarskapspodden säsong 5 är igång

Nu har äntligen säsong 5 dragit igång av Idrott-och ledarskapspodden! Det kommer att bli ca 7-8 avsnitt även denna säsong och först ut är de du ser på bilden ovan; Ann Hellenius som startar säsongen med avsnitt 29 och Göran Boll vars avsnitt nummer 30 släpptes fredagen den 16 november. Alla avsnitt kommer på fredagar och det blir en otroligt härlig blandning av gäster om jag får säga det själv. Ann är en av Sveriges främsta ledare och även en av de som sitter med i regerings digitaliserings råd. Ann är idag CIO för Scandic Hotels. Vi pratar mycket om ledarskap, nycklar till att leda med hjärta och hjärna och varför det ALLTID är viktigast att se till och ta hand om din egen balans, bland annat genom mental träning och meditation, för att du ska kunna leda andra på ett bra sätt.

Göran Boll är grundaren och skaparen av yogaformen MediYoga som idag används runt om i Sverige och internationellt både inom vården, på företag och i yogastudios. Effekterna av Mediyogan är otroligt positiva och vi pratar om varför det är så, hur du ska träna och varför det är så viktigt att stanna upp och vända blicken inåt, hur jobbigt det än må vara.

Och i de nästkommande avsnitten får du bland annat träffa Mikael Asp som är världsrekordhållare i fridykning och Triatlet och sedan möter du Berne Erlandsson som jobbar med Emotionell Träning. Så fortsätt följa Idrott-och ledarskapspodden för att få ännu mer inspiration och kunskap, men framförallt lugn och styrka i din tillvaro.

Ha en underbar fortsatt dag eller kväll!

Och podden hittar du på alla ställen där poddar finns och på min hemsida HÄR! 

Kram Jenny

Lämna ett svar