Du visar för närvarande Vikten av att byta miljö

Vikten av att byta miljö

Ibland är det bra att byta miljö.  Ny inspiration, nya infallsvinklar och perspektiv och nya idéer börjar snabbt flöda. Vare sig det är att istället för att springa din vanliga runda så tar du en helt annan väg,  eller att åka till ett annat land för några dagar eller längre, så är det hjärngymnastik på hög nivå. Så ut och byt miljö:-). Här är några bilder från min senaste resa till San Francisco. Ha en bra dag!

IMG_7291
Promenad på Stinson Beach!
IMG_7316
Härlig utsikt från huset i Stinson.
IMG_7331
Mycket sälar såg vi på båtutflykten.
IMG_7345
Ett försök till en härlig turist bild i höga vågor och skumpig båt:-)
IMG_7369
Otroligt god mat på Fish i Sausalito
IMG_7383
..och så lite jobb från hotellrummet i San Francisco:-)

Lämna ett svar