Du visar för närvarande Hitta ditt drömjobb!

Hitta ditt drömjobb!

För några veckor sedan upptäckte jag ett TED Talk av Scott Dinsmore som var väldigt intressant. I stora drag handlar det om att hitta och våga byta till ett jobb som du verkligen brinner för. Efter en stor del forskning förstod han att ca 80 % av alla som jobbar inte trivs på sina jobb, eller vill byta jobb. Han blev nyfiken på de andra 20 % och vad just de gjort för att hitta sitt dröm jobb. En hemsida, Live your Legend, skapades och resten är historia som man brukar säga. Tyvärr och väldigt tragiskt gick Scott Dinsmore bort i september i år efter en olycka i Kilimanjaro. Hans fru var med, men klarade sig och kommer nu tillsammans med ett starkt team att driva denna verksamhet vidare. Kolla gärna in Scott’s TED talk HÄR och HÄR hittar du mer om Live your legend. På temat att vilja göra skillnad och hitta dina drömmars jobb får ni här en länk till ”United Nations World Humanitarian Day Performance Video”. Hoppas den inspirerar er och jag önskar er en fantastisk helg!

Lämna ett svar