Dags för Säsongsavslutning av Idrott-och ledarskapspodden! Möt Sophie Odelberg!

Det är dags för säsongsavslutning av Idrott-och ledarskapspodden och du får då möta Sveriges just nu mest eftertraktade Sport – och Action fotograf Sophie Odelberg (@sophieodelberg_official). Jag träffade Sophie för första gången när hon fotade Röhnisch vårkampanj och det var ett sant nöje att se detta proffs in action och bilderna talar sitt tydliga språk tycker jag (se nedan). Sophie får dig att känna dig bekväm framför kameran och hon är mycket noggrann med att bilderna ska förmedla det budskap som hon tillsammans med kunden kommit fram till. Nedan hittar du den bild som jag och Sophie pratar om i avsnittet som är taget på en restaurang i Åre!!! Sophie är också duktig på film och blandar ofta foto och film i hennes uppdrag.

I avsnittet får du lyssna till hur Sophies vardag kan se ut som fotograf. Hon ger dig sina bästa tips om hur du bygger ditt personliga varumärke (Sophie är tex Canons första kvinnliga ambassadör, ett attraktivt uppdrag:-)), hur du kan jobba med din marknadsföring via sociala medier, hur hon har jobbat med mental träning för att nå sina mål och drömmar och för att må bra på vägen. Hon berättar också varför hon tycker att ett framgångsrecept för att lyckas, både som företag och person är att vara orädd och ha kul på vägen! Och mycket mer…

Några tips lämnar Sophie också för dig som vill utveckla dina fotokunskaper:
-Kör mycket copy/paste – Vad gör de som du tycker tar bra foton? Vilka motiv? Härma och var nyfiken så lär du dig massor
-En bra app för redigering: vsco.se
-Onlinekurser för fotografering: Moderskeppet

Du hittar avsnittet på Acast, Soundcloud eller Itunes och på min hemsida HÄR! 

Och vill du veta mer om Sophie så hittar du henne på www.sophieodelberg.se och på instagram @sophieodelberg_official och via hennes blogg på Rawness.se

Trevlig lyssning och tack för den här säsongen. I höst kör den i gång igen så Stay Tuned och trevlig helg!

Sophie är en grym skidåkare själv och tar många fantastiska skidbilder både i Sverige och utomlands.
Röhnisch vårkampanj som Sophie fotade i höstas
Här är bilden ifrån Åre Magasinet som Sophie tog i vintras och som vi pratar om i avsnittet. Creativity at its absolute best!
Foto: Sophie Odelberg
Foto Sophie Odelberg

 

Foto Sophie Odelberg

TACK bästa Sophie för att du kom och pratade med mig och varmt lycka till med allt i framtiden. Jag vet att du kommer nå dina drömmar! KRAM!

Lämna ett svar