Du visar för närvarande Ny kurs på Inspire Me
Träning från grunden för att hålla i längden!
En föreläsning om hur du tränar kroppen och knoppen på bästa sätt!

Jenny visar och beskriver på ett grundligt sätt hur du bygger din kropp och knopp för att hålla i längden. Fokus ligger på fysisk och mental träning, med inslag av tekniska grunder för golfare. Föreläsningen anpassas efter kunden och fungerar därför både för golfare och icke-golfare.

Ny kurs på Inspire Me

Skärmavbild 2016-08-18 kl. 21.07.54

Under året har jag spelat in lite olika träningsfilmer, bland annat med Röhnisch och Golfway. Nu kommer här en hel kurs med en samling av mina instruktioner vad gäller golfens grunder i teknik, fysträning och mental träning. Kursen är gjord med Inspire Me som är en ny plattform med träningskurser för dig som vill utvecklas och må bättre. Du kommer att få ta del utav de viktiga grunderna i tekniken, du får tre träningsprogram anpassad för golfare, samt övningar för att hitta lugnet när du behöver det på och av banan. På Inspire Me finns kurser med några av Sveriges främsta inspiratörer och coacher inom allt från kost, löpning, coaching, personlig utveckling, yoga, golf och mycket mer.  Här finns tex Sabina Dufberg, Leila Söderholm, Kim Källström (som också är en av delägarna i företaget), Maria Akraka, Malin Ewerlöf, David D-flex Seisay, och många fler.  HÄR kan du läsa mer om Inspire Me och här nedan hittar du min kurs. Varmt välkommen!

Kurs med Jenny Hagman och Inspire Me

 

Lämna ett svar