Yoga varje onsdag kl. 19.00

Varje onsdag kl. 19.00 håller jag i ett MediYoga pass på InMo, Brahegatan 42 i Stockholm. Övningarna är lugna och mjuka, men väldigt effektiva för din kropp och din hjärna eftersom rörelserna jobbar med områden som gärna blir spända och där stress kan samlas. Områden vi jobbar med är ländryggen, baksida lår, höfterna, axlar och nacke och varje pass börjar med en djupandning i 5-10 minuter. Jag avslutar passen med en andningsmeditation eller närvaroträning med fokus på din andning.

Alla kan vara med på dessa pass och den här formen av yoga som är lugnare och jobbar med spända områden i din kropp på ett mycket enkelt och effektivt sätt är ett mycket bra komplement till den mer fysiska träningen du gör som är pulshöjande (som är bra att du får in 2-3 ggr/vecka).

Övningarna vi gör i passen kan du om du vill ta med dig och göra hemma och gärna dagligen. Vill du se mer vilka typer av övningar det handlar om kan du läsa mer på balansonline.se som drivs av Göran Boll som grundade MediYogan på 90-talet.

Om du vill vara med på mina pass anmäler du dig till InMo på info@inmo.se senast 1 timme innan start. Passet kostar 100 kr om du provar på och annars 190 kr/gång.

Varmt välkommen!

Kram från Jennyt

Lämna ett svar