After Golf Flow

Det här träningsprogrammet har jag döpt till ”After Golf Flow” eftersom det passar så bra att göra just efter en runda golf. Men, övningarna passar toppen även efter en löprunda, en dag på jobbet eller bara när du behöver röra och känna in kropp och sinne lite och komma ned i varv. Djupandningen på slutet är en mycket skön avslutning och hjälper dig verkligen att landa.

Alla övningar finns i min bok längst bak tillsammans med de övriga 10 träningsprogrammen. Detta program ingår också i det Golf Boot Camp som finns i träningsprogrammen och kommer tillbaka några gånger/vecka. Här kommer övningarna och en längre förklaring finns i boken:

  1. Bakåt -framåtstretch för baksida och framsida lår 5 ggr bak och 5 ggr fram/sida
  2. Framåtstretch stående för baksida lår 1-3 min
  3. Duvan för att stretcha sätet 1-3 min/sida
  4. Katt och ko för att stretcha ut ländryggen 5 ggr katt och 5 ggr ko
  5. Bensträck sittande 1-3 min
  6. Sidorotation 2 ggr 20 sek/sida
  7. Crunches 25 stycken
  8. Djupandning 5-10 min

Önskar dig ett skönt after golf flow pass:-).

Lämna ett svar