Avsnitt 14 – Nicklas Kulti i Idrott-och Ledarskapspodden och GLAD MIDSOMMAR!

Lagom till självaste midsommarafton har vi kommit fram till avsnitt 14 av Idrott – och ledarskapspoddenoch i detta avsnitt får du lyssna till fd tennisproffset Nicklas Kulti och hans spännande resa från att redan som 5- åring hitta en stark dröm om att bli världens bästa tennis spelare till att bli en av just världens bästa spelare. Du får också lyssna till hur Nicklas driver Sveriges bästa tennis akademi (och snart världens bästa!) tillsammans med Magnus Norman och Mikael Tillström. Vi pratar också om målbilder, varför de är viktiga att revidera då och då, framgångsfaktorer för att kunna bli världens bästa tennisspelare, lärdomar av erfarenheter, prestationsångest, och varför det är viktigast att jobba med dina styrkor och inte dina svagheter OCH att komma ihåg att njuta på resans gång..och mycket mer!

Du hittar avsnittet på Acast, Soundcloud eller Itunes och på min hemsida HÄR! 

Vill du veta mer om Nicklas Kulti och Good To Great Academy kan du gå in HÄR!

Hoppas du hittar en stund ifrån hängmattan eller från något trevligt firande till att lyssna!

Trevlig lyssning och glad midsommar!

Lämna ett svar