Du visar för närvarande Träningsresa till Mazagan Golf Resort 11 februari!

Träningsresa till Mazagan Golf Resort 11 februari!

MBR_Golf_HD_08

Den 11 februari är det dags för min första träningsresa för år 2017. Denna gång åker vi till Mazagan Golf Resort i Marocko. Det är en fantastisk anläggning och vi får chans att träna på din teknik, ditt spel, hur du ska få kroppen att fungera ännu bättre för din sving (styrka och rörlighet) och så ger jag er tips och råd kring hur du får ihop allt via mental träning! Jag hoppas du vill följa med! Det finns några platser kvar och vi stänger resan redan den 5:e januari så skynda dig att boka om du kan/vill följa med!

HÄR kan du läsa mer om resan och boka. 

MBR_Aerial_View_HD_01 Gym mazagan MBR_Room_HD_02 MBR_Restaurant_Oasis_HD_01 Mazagan MBR_Night_View_HD_02

Lämna ett svar