Livesändning Golf Boot Camp vecka 2+3

Här kommer den livesändning jag körde på Instagram @jenny_hagman söndagen den 15/7. Jag reflekterar över vecka två i det Golf Boot Camp som finns med i min bok Stolt, stark och säker och pratar om övningarna inför vecka tre. Jag pratar bland annat om ”fokus punkten” och hur du gör för att hantera din inre dialog (en av övningarna inför vecka 3) och träna den så att den blir mer positiv.

Fokuspunkten finns med i min bok under kapitlet med Igor Ardoris och den Mentala tuffhetsträningen och övningar för din inre dialog ingår i Självbildsträningen som också finns med i min bok under kapitlet om SMAK- faktorerna i den mentala träningsdelen.

Hör av dig om du har några frågor eller funderingar! Nästa helg efter den tävling jag själv tränar inför så kör jag en livesändning igen. Håll utkik på instagram om tid.

Önskar dig en skön vecka!

Lämna ett svar