Lärdomar, kunskap och inspiration – dags för avsnitt 26 i Idrott-och ledarskapspodden

I skrivande stund sitter jag vid mitt skrivbord i Evian och har avslutat den första dagen av mitt och Helen Alfredssons Training Camp. Det är 4:e året i rad vi gör detta och jag är otroligt glad att så många vill och kan komma hit och träna med oss! För er som inte hade möjlighet att hänga med denne eller nästa helg ska jag göra mitt bästa att köra lite live videos på Instagram och lägga upp lite tips och råd över vad vi går igenom här. Du får också gärna höra av dig med frågor eller funderingar så ska vi försöka svara på dem!

Men nu är det också dags för fredag och ett nytt avsnitt av Idrott-och ledarskapspodden! I avsnitt 26 får du möta Pia Nilsson; Pia är fd landslagstränare i Sverige och har haft en lång och framgångsrik karriär som coach. Hon är en bästsäljande författare och medskapare av VISION54 tillsammans med Lynn Marriott, ett koncept som av många anses vara världsledande inom coaching för spelare och coacher. Vi pratar en hel del om vad detta koncept betyder och Pia, som tillsammans med Lynn tränar bland annat en av världens bästa spelare; Arya Jutanugarn, berättar om vilka nycklar som gör att du lyckas prestera på topp och må bra på vägen och vad som gjorde att Arya blev just bäst i världen. Vi pratar också om skillnaden mellan att vara världsbäst förr till skillnad från nu och Pia nämner flera exempel på vad som gjorde Annika Sörenstam så framgångsrik som spelare. Pia var Annika’s coach när hon startade sin karriär. Vi pratar mycket om formeln ”Technical skills x human skills = Performance” med fokus på human skills och hur du tränar på att må toppen för att nå toppen. I den senaste boken av Pia och Lynn; ”Be a player” lär du dig också mer om detta. Vi pratar äen om vad du kan göra för att hantera din nervositet och för att överkomma olika hinder och mycket mer. Så mycket kunskap och inspiration och många nyttiga tips och råd får du med dig i detta avsnitt.

Du hittar avsnittet på Soundcloud, Acast, Itunes och min hemsida HÄR!

Vill du läsa mer om Vision 54 så kan du gå in på www.vision54.com och i Sverige jobbar bland annat Petra Jinglöv från Stockholms GK med Vision 54 och det kan du läsa mer om på www.backontee.se.

Varmt välkommen och trevlig lyssning!

 

 

Lämna ett svar