Du visar för närvarande Evian Championship – Årets 5:e och sista Major
Träningsläger med Helen Alfredsson och Jenny Hagman
13-16 maj på Evian Golf Resort, Geneve

Efter en fantastisk start av Helen Alfredsson Training Camp i våras följer vi upp med ännu en resa. Samma program, samma tränare (Helen och Jenny), samma resort, men med ännu större engagemang och entusiasm! Varmt välkomna med er bokning till Birdie Golf Tours på eller till Jenny på info@hagmangolf.se.

Evian Championship – Årets 5:e och sista Major

Imorgon börjar årets sista Major tävling för damerna. Det är den 5:e i ordningen och den spelas på Evian Golf Resort i Frankrike. Ovan är en video från förra året som världsettan Lydia Ko vann! Låt dig inspireras och sedan kan du följa tävlingen på Viasat Golf under torsdag-söndag!

Lite kommentarer från tävlingen, tjejernas svingar, spel och anläggningen kommer under helgen:-).

Nedan lite fler bilder från Evian Golf Resort.

Glad midsommar
Den fina golfakademin Evian Academy ligger ca 5 min med bil från banan. Grästee på rangen, 4 övningshål och flera övningsområden.
Evian GC
Den vackra Evian Master Course.
Träningsläger med Helen Alfredsson och Jenny Hagman13-16 maj på Evian Golf Resort, Geneve Efter en fantastisk start av Helen Alfredsson Training Camp i våras följer vi upp med ännu en resa. Samma program, samma tränare (Helen och Jenny), samma resort, men med ännu större engagemang och entusiasm! Varmt välkomna med er bokning till Birdie Golf Tours på eller till Jenny på info@hagmangolf.se.
18:e hålet med publik under förra årets Evian Championship.
Evian Royal Palace
Hotell Royal där de flesta av spelarna bor under tävlingen.
Royal Palace2
Poolen på Hotell royal som ligger invid spa anläggningen. Jag hoppas spelarna får chans att gå dit och slappna av och njuta lite under tävlingen.
Royal Palace 3
Utsikt över Geneve sjön från ett av rummen på hotell Royal!

Lämna ett svar