Träna för balans! Mental träning, Mindfulness och MediYoga. Kursstart 25 mars!

KURS I MENTAL TRÄNING FÖR VUXNA OCH FÖR UNGDOMAR (14-18 ÅR)

Lär dig få starka nerver och ett lugnt sinne

Den 25 mars startar jag nästa kurser i mental träning och det blir nu på söndagar kl. 15.30-17.00 (ungdomar) och kl. 17.00-18.30 (vuxna) 

Här följer mer info om båda kurserna

Kursen för vuxna:

Under några terminer har jag kört igång kurser i mental träning som riktar sig till dig som vill lära dig förstå hur du ska göra för att kunna prestera utefter din potential och lära dig vad du behöver för att fungera och må bra i din vardag eller på golfbanan. I dennar kurs kommer jag att kombinera den mentala träningen med ett 8-veckors balansprogram från MiMy – Mindfulness och MediYoga. Här blandas övningar som släpper på spänningar i områden av kroppen där stress kan samlas med det förhållningssätt och attityder som kommer ifrån Mindfulness och MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction).

Effekterna denna träning ger på både din kropp och hjärna är fantastiska och under flera år har studier gjorts på Danderyds Sjukhus, Akadamiska och Karolinska och här har man sett bland annat följande resultat:

  • Bättre koncentrationsförmåga
  • Lägre stressnivåer
  • Ökad syreupptagningsförmåga
  • Bättre sömn genom ökad djupsömn
  • mm

Effekterna av den mentala träningen och den avspänningsträning, självbildsträning och målbildsträning som ingår där i kombination med balansprogrammet kommer att hjälpa dig hitta det recept du söker för hur du ska göra för att hitta balansen både i din vardag och på golfbanan.

Du kan läsa mer om forskningen om MiMy (Mindfulness & MediYoga) här

Och om balansprogrammet här

Anmälan och datum mm:
Start: 25 mars kl. 17.00-18.30
Totalt 8 tillfällen med uppehåll över påsk
Kostnad: 2 995 kr/person
inkl. träningsprogrammet i mental träning, Balansprogrammet och övningar inför varje tillfälle, samt en kostnadsfri entré till valfritt gruppträningspass på InMo (välj mellan yoga, pilates och fysträning, mer info på www.inmo.se).
Anmälan senast den 11 mars till
 info@hagmangolf.se

För frågor: Maila mig på jenny@hagmangolf.se eller ring på 070 631 17 43. Varmt välkommen!

_________________________________________________________________________________________

Kursen för ungdomar 14-18 år
Under några terminer har jag som nämnt kört igång kurser i mental träning som riktar sig till dig som vill lära dig hantera press, hitta lugnet när det gäller och förstå vad du behöver göra för att fungera och må bra. Denna kurs är inriktad mot ungdomar och passar dig som vill lära dig de olika mentala träningsstrategier som finns för att hjälpa dig må och fungera bra i din idrott, i skolan och i din vardag. Du får också lära dig några fysiska övningar som hjälper kroppen att släppa på onödiga spänningar (bla genom rörlighetsträning och hjärngymnastik).

Tro det eller ej, men det finns enkla svar till de flesta funderingar du har och även tydliga verktyg som du kan använda för att lösa dem. I denna kurs kommer du att lära dig grunderna i mental träning och vi kommer även komma in på mental styrketräning. Det handlar om hur du lär dig att behålla lugnet, fokusera och koncentrera dig i stressade och pressade situationer. Du kommer att lära dig använda olika verktyg så att du kan träna dig själv från grunden för att hålla i längden. Verktygen innebär träning av din självbild, din målbild, din attityd, målprogrammering och avspänningsträning. Vi kommer även att jobba en del med din koncentration, motivation och kreativitet.

När: Söndagar kl. 15.30-17.00 från och med den 18 mars och 6 ggr totalt (uppehåll under v. 13 som är påsklov) på Brahegatan 42, InMo Medveten Träning 

Kostnad: 2295 kr inkl. material med övningar och fyra nedladdningsbara träningsprogram, samt en kostnadsfri entré till valfritt gruppträningspass på InMo (välj mellan yoga, pilates och fysträning, mer info på www.inmo.se). Anmäl ditt intresse och boka till jenny@hagmangolf.se. Max 8 deltagare!

Gå gärna in och läs om de referenser som finns om kursen och min träning HÄR!

OBS! Sista anmälningsdag är den 11 mars!

Varmt välkommen!

Lämna ett svar