Du visar för närvarande Träningshelg för tjejer på Körunda 16-17 juni!

Träningshelg för tjejer på Körunda 16-17 juni!

Den 16-17 juni och även den 18-19 augusti är det dags för en träningshelg för tjejer på Körunda Golf & Spa resort utanför Stockholm.

Hur blir du en stark och välmående golfare, både på och av golfbanan? Ja, det är temat och det fokus vi har under den här helgen på Körunda. Under två dagar kommer vi att träna golf (Sving och närspel), spela golf, jobba med din rörlighet och andning via två yogapass och så blir det en föreläsning i mental träning. Jag väver också in den mentala träningen mycket i golfträningen och i ditt spel och du får med dig övningar som hjälper dig få med svingen från rangen till banan.

Jag har valt Körunda Golf & Spa resort pga den vackra miljön, närheten till golfbanan och träningsområdena från hotellet och pga att vi kan välja en av de tre 9-håls slingor som finns att spela på. Att spela 9 hål per dag är perfekt under en träningshelg som denna.

Här nedan ser du schemat och vill du boka så kan du klicka på länken längst ned. För frågor är det bara att du hör av dig till mig. Varmt välkommen!

Lördag

9.30 – Start med kaffe och välkomstmöte
10.00-12.00 Golfträning på rangen
12.00 – Lunch som ingår
13.30 – Första start för spel på Nynäs GK, 9-håls runda.
17.30 – Yoga/rörlighetsträning och grön smoothie och te
19.00 – Föreläsning i mental träning – Hur blir du en starkare och välmående golfare på och av golfbanan. Jenny berättar hur du kan få med dig din sving och ditt spel från träning till spel. Hur du lär dig hantera nervositet och oro på och av banan. Hur du med enkla medel behåller lugnet när det gäller och därmed kan prestera på topp och må bra längs vägen.
20.30 – Middag

Söndag

07.30 – Yoga/rörlighetsträning
09.00 – Frukost
10.00 – Golfträning närspel – övningar och mentalt fokus
12.00 – Lunch
13:30 – Spel på Nynäs GK- 9 hål
Avslutning med en grön smoothie och te

Pris: 4295 kr/person – ingår ovanstående samt boende i dubbelrum (enkelrumstillägg på 350 kr tillkommer).

Du kan läsa mer om helgen och boka HÄR! 

Lämna ett svar