Du visar för närvarande Nå din inre potential

Nå din inre potential

Idag var jag på en föreläsning med Yamina Enedahl som är Sveriges första världsrekordhållare i fridykning, licencierad mental tränare och organisationskonsult via sitt företag Mindprogress. Hon berättade om sin resa från att vara en duktig simmare, men i en miljö som fick henne att känna sig rädd, otrygg och utanför vilket resulterade i att hon slutade med simning, till att bli världsmästare i fridykning.

Hennes drivkraft idag är att hjälpa individer och organisationer att bygga en stark grund utifrån metoder som skapar en miljö där lagarbete, positiva målbilder och trygghet i varandra är ledorden.

Alla dessa metoder kan appliceras i vilken organisation som helst, ett lag eller en individ. Min egen erfarenhet kommer främst från min golfkarriär, men också från att ha varit  VD i många år och jag vet hur viktigt det är att lita på sig själv och sin egen kapacitet och samtidigt befinna sig i en trygg miljö.

Här är en sammanfattning av mina reflektioner av föreläsningen:

  1. När du lär dig att slappna av och släppa taget, visar sig dina talanger och möjligheter och resultatet kommer
  2. Din förmåga att slappna av är en förutsättning för att lyckas
  3. Jobba med positiva målbilder som får dig att må bra, annars kommer de att vara svåra att nå. En målbild kan vara en känsla du vill uppnå och behöver inte vara något mätbart!
  4. Försök att alltid vara tillsammans med och jobba med människor som respekterar dig och får dig att må bra och känna dig trygg.
  5. Att lära är att vinna och att göra misstag är en del av lärandet!

Läs mer om Yamina HÄR!  TREVLIG HELG!

bild 3 under vattnet
Yamina kombinerar idag sina erfarenheter från simningen och fridykningen i sitt arbetsliv som individuell coach och organisationskonsult (Bild från www.mindprogress.se)
Bild om under vattnet
Yamina coachar sina elever och organisationer i att ta fram sin inre potential som ofta gömmer sig under ytan (bild från www.etc.se)
Bild 2 under vattnet
Du kan anlita Yamina som föreläsare, individuell coach eller som organisationskonsult. Läs mer på www.mindprogress.se! (artikel från www.lavaforlag.se)

Lämna ett svar