Evian Training Camps 2019 med Alfredsson och Hagman

Evian med Helen och Jenny

Äntligen har vi spikat alla detaljer inför Alfredsson och Hagman’s Training camps på Evian 2019. Det var flygen som orsakade sådan försening då SAS ändrade sina flighter mitt uppe i allt, men nu har vi hittat en lösning som vi hoppas att ni gillar. Upplägget på plats ser ut som vanligt, med några uppgraderingar vad gäller träningen. Det är nu 5:e året i rad som vi arrangerar dessa Training Camps och vi ser verkligen fram emot att få se er på plats på en av Europas bästa träningsanläggningar i år igen.

Vi kommer att bo på Royal Palace och spelar på fantastiska Evian Masters Course som också är än mer välskött då Evian Masters är flyttad till juni istället för till september.

En sak är annorlunda denna gång och det gäller flyget. Det finns lite olika flyglösningar i år och den sträcka vi brukar åka (direktflyg med SAS på torsd och hem via Köpenhamn på söndag) har ställts in. Det finns dock Easy jet som har ett flyg som går direkt på onsdag – söndag och sedan flyger SAS via Köpenhamn på torsd-söndag. Du kan därför välja på dessa två alternativ (antingen 3 eller 4 nätter på plats) och Out of Bounds hjälper dig att boka det som passar dig bäst.

Du kan läsa om alla detaljer på följande länk och jag hoppas att du har möjlighet att följa med!

Klicka  HÄR  för att läsa mer!

Hör gärna av dig till mig om du har några frågor eller funderingar om resan och jag och Helen ser mycket fram emot att se er snart igen på Evian Resort.

Vi bor på detta underbara hotell som ligger precis invid Geneve sjön: Royal Palace på Evian Resort.
Evian
En bild över staden Evian som ligger ca 1 timme och 15 min från Geneve’s flygplats.
I programmet kommer du hinna med att bada i hotellets uppvärmda infinity pool och även besöka spa’t. Vi har också lagt in ett yoga pass på fredagen och lördagen.
Det blir full action i vår träning med fokus på grunderna såklart. Vi kommer att träna både svingen och närspelet och vi är med och coachar på banan under 2 dagar.

 

 

Lämna ett svar