Träningsresan till Marocko – 3 platser kvar!

Jenny HagmanGym mazagan

 

Träningsresan till Mazagan Golf Resort närmar sig med stormsteg! Har du lust och möjlighet att följa med så finns det tre platser kvar! Jag är med som tränare och det kommer att bli träning både på och av banan. Vi tränar teknik, spelstrategi, fyller på med övningar i styrka och rörlighet och så laddar jag era hjärnor med mental träning som kommer att hålla hela året ut:-). För er som vill kommer jag att hålla i två MediYoga pass under veckan med fokus på rörelser för rygg, nacke och axlar, samt djupandning. Jag lovar att det också blir tid över att njuta av denna underbara anläggning! Välkomna att läsa mer HÄR och hör av er till Golfplaisir eller mig om ni har frågor eller funderingar! Vi ses!

Mazagan
Golfbanan invid Mazagan Golf Resort!
MBR_Night_View_HD_02
Poolen invid hotellet inbjuder till härliga dopp!

MBR_Golf_HD_08

Mazagan Golf Resort
Mazagan Golf Resort från ovan, 1 timme från Casablanca i Marocko

Lämna ett svar