Du visar för närvarande Avsnitt 6 i Idrott-och Ledarskapspodden: Världsrekordhållaren i fridykning Yamina Enedahl

Avsnitt 6 i Idrott-och Ledarskapspodden: Världsrekordhållaren i fridykning Yamina Enedahl

Yanina Enedahl
Bild från Yamina’s bok Under ytan. En fantastisk bok om hur du hittar ditt inre mod, möter dina rädslor och om personlig utveckling. Boken innehåller en hel del övningar och tips som är mycket tänkvärda vad gäller din personliga utveckling.

I avsnitt nummer 6 av Idrott – och Ledarskapspodden som lanseras idag får du möta fantastiska Yamina Enedahl! Hon är världsrekordhållare i fridykning, organisationskonsult, licensierad mental tränare och författare till boken Under Ytan! Yamina berättar om hennes väg mot världsrekordet och hur hon lyckades prestera på topp och vara totalt avslappnad. Vi pratar om nycklar till framgång, hur du kan hantera ditt bekräftelsebehov och vad det beror på, och hur du lär dig att dina sämsta sidor också kan vara dina bästa! Vi pratar också om hur du sätter upp mål som både är djärva, attraktiva och motiverande, men också rimliga och mycket mer. Det är ett avsnitt laddat med kloka ord, tips och råd och jag hoppas du får med dig en massa ny kunskap och visdom efter att ha lyssnat:-). Trevlig lyssning!

Du hittar avsnittet på Soundcloud, Acast eller Itunes eller på min hemsida HÄR!

Jenny och Yamina
Vi spelade in detta avsnitt hemma i mitt kök. Det blev ett avslappnat och härligt samtal och jag hoppas du får med dig en hel del kunskap och inspiration efter att ha lyssnat!

Lämna ett svar