Du visar för närvarande Målplanering 2017 del 3 – Dags att se över delmålen

Målplanering 2017 del 3 – Dags att se över delmålen

Här är nu den tredje delen av fyra i min guide för din målplanering inför 2017. Vi har hittills gått igenom en övning för hur du hittar dina önskade lägen inför nästa år, du har jobbat ned dem till max 5 stycken, vi har gått igenom ditt nuläge och nu är det dags att gå igenom vilka aktiviteter/delmål du behöver genomföra för att ta dig från ditt nuläge till ditt önskade läge. Vi börjar också se över vilka hinder som finns och som kan stoppa dig från att nå ditt önskade läge och hur du gör för att komma över dem.

Det är snart nyår och ett perfekt läge att gå igenom vad du önskar inför nästa år. Vad drömmer du om? Vad har du gått och tänkt på, men inte tagit dig för? Finns det någon rädsla du har som du kanske ska hitta modet att möta nästa år? Vill du hitta ett inre lugn? Eller satsa mer helhjärtat på ditt jobb? Eller ska du kanske börja med en ny hobby, eller ta in ett nytt äventyr i ditt liv?  Vill du ha lite guidning så följ gärna mina fyra delar till hur du kan göra för att uppnå det du önskar. Den fjärde delen kommer nästa torsdag och de första två ”lektionerna” hittar du HÄR (del 1) och HÄR (del 2)

Önskar dig ett fantastiskt nytt år och du vet väl att oavsett vilka möjligheter och utmaningar som nästa år har med sig, så kommer de få dig att växa och bli starkare och klokare!

GOTT NYTT ÅR!

Lämna ett svar